portfolio

puppies huisorkest

Puppies Huisorkest
Het Puppies Huisorkest wilde een strakke site met hun biografie, optredens, foto's, een blog, een gastenboek en de mogelijkheid om zelf content erop te zetten. Een database gestuurde website in combinatie met static content is het resultaat.

www.PuppiesHuisorkest.nl

bloemenkwekerij reintjes

Bloemenkwekerij Reintjes
Rozenkweker Reintjes uit Veulen wilde een overzichtelijke site met enkele foto's waarbij het telefoonnummer duidelijk aanwezig moest zijn zodat er snel bestellingen konden worden gedaan. Het was niet nodig om een online bestelsysteem te maken.

www.BloemenkwekerijReintjes.nl

september venray

September Venray
Bij Bloemenwinkel September in Venray wisten ze precies hoe de site eruit zou moeten komen te zien. Deze site wordt gehost bij Business Bloemist en dient als online visitekaartje. Een 'echte' site is er op het moment nog niet maar zal in de toekomst nog wel komen.

www.businessbloemist.nl/September/

softseat

SoftSeat
De website voor horeca meubilair van SoftSeat moest strak en in het groen en zwart worden uitgevoerd. Verder moest alles in 4 talen te bekijken zijn en moesten alle producten op een mooie maar toch functionele wijze getoond worden.

www.SoftSeat.nl

the leunen post

The Leunen Post
Deze algemene website voor mensen uit Leunen bestaat voornamelijk voor het tonen van foto's en heeft tevens een forum waar Leunse mensen zich aan kunnen melden en discusiëren over van alles en nog wat. Een strakke en toch gedetailleerd vormgegeven site is het gevolg.

LeunenPost.CafeRongen.nl

p&m furniture

P&M Furniture
Horeca meubilair verkoper P&M Furniture uit Horst wilde een webpagina in de talen Duits, Engels en Nederlands, en wilde haar producten op de site aanbieden als een soort online catalogus. Een database-gestuurde webpagina is het gevolg.

www.PMFurniture.com

carjump

Carjump Veulen
De mannen van Carjump Veulen hadden al een site, maar deze was hopeloos verouderd. Gevraagd werd om de site op te pimpen en er een speels element aan toe te voegen zodat de site weer bezoekers kan trekken voor de 2007 editie van de carjump. Flash, database gestuurde uitslagen en statisch HTML komen hierin allemaal samen.

www.Carjump.nl

puch maxi

Puch Maxi
Rock 'n' Loll band Puch Maxi wilde een website waarin de kleuren van het puch logo waren verwerkt en met teksten van hun liedjes, foto's van optredens en downloadbare mp3's.
Dit alles resulteert in een statisch in combinatie met een dynamische database gestuurde website die de band zelf kan bijhouden.

www.PuchMaxiRocks.nl

brienenplats

De Brienenplats
Schapenfokerij De Brienenplats vroeg om een site waar ze zelf foto's op kunnen zetten en af en toe nieuwe berichten kunnen posten. De combinatie met een online fotoalbum was snel gemaakt en biedt de bezoekers zelfs de mogelijkheid ze te bestellen. De rest van de site is zowel database gestuurd als geschreven in statisch HTML.

www.Brienenplats.nl

de beierhof

De Beierhof
Sport- en Vakantiecentrum "De Beierhof" in Sevenum wilde een overzichtelijke webpagina met rustgevende kleuren zodat de webpagina de rust en het vakantie gevoel van het vakantiecentrum uitstraalt.

www.Beierhof.com

veest

VEEST
Het jaarlijks terugkerend festival VEEST in Leunen kreeg een statische webpagina met informatie en foto's van het festival en een gastenboek waar bezoekers hun commentaar in kwijt kunnen.

VEEST VII | VIII | IX

stichting leo

Stichting LEO
Stichting LEO is een jongeren stichting in Leunen met een zaterdagavond café en een aantal activiteiten. Omdat ze vooral foto's willen tonen aan hun bezoekers, is gekozen voor het ViewMaster ontwerp.

LEO.leunen.nl

 
© 2008-2014 Tjibbe Flipperkast Productions